4 Νοεμβρίου, 2020/Διατροφή
  • By epimelos
  • 173

Μία εύκολη και γευστική συνταγή για όλη την οικογένεια!

Συστατικά

120 γραμμάρια αλεύρι

225 ml νερό

2 κ.σ.  μέλι

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

1.   Ανακατέψτε το αλεύρι, το νερό και το μέλι σχηματίζοντας μια ζύμη.

2.  Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε για κάθε τηγανίτα μία κουταλιά από τη ζύμη. Ψήστε για μισό λεπτό περίπου, γυρίστε τις τηγανίτες μόλις χρυσίσουν και ψήστε για άλλο μισό λεπτό.

3.   Τοποθετήστε τις ψημένες τηγανίτες σε ένα πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το επιπλέον λάδι.

4.   Αφαιρέστε το χαρτί κουζίνας και περιχύστε με το υπόλοιπο μέλι.

Οι τηγανίτες είναι έτοιμες.

Καλή απόλαυση!

 

Newsletter

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις Απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε μία ιστοσελίδα, μπορεί να λάβει κάποιες βασικές πληροφορίες από τον browser σας, κατά βάση υπό τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε τη συγκατάθεσή σας σε όλα αυτά.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες